❤️ Darček ku každej objednávke nad 15 €

❤️ Darček k objednávke nad 15 €

BEZPLATNÉ DORUČENIE NAD 49 €

BEZPLATNÉ DORUČENIE NAD 49 €

Česká republika - CZK

Ružový íl: Prírodný pomocník pre suchú a citlivú pleť

Ružový íl: Prírodný pomocník pre suchú a citlivú pleť

Ružový íl pôsobí blahodarne na suchú a podráždenú pleť. Pýši sa vynikajúcimi exfoliačnými a čistiacimi vlastnosťami. Zlepšuje vzhľad pokožky a odstraňuje začervenanie. Ak hľadáte prírodný skrášľovač, práve ste ho našli.

Ružový íl ako doplnok pre suchú pokožku

Vyniká krásne ružovou farbou, veľmi jemnou konzistenciou a ľahkou textúrou. V prírodnej starostlivosti o citlivú pleť je jednotkou. Hovoríme o ružovom íle, ktorý sa preslávil najmä svojimi úžasnými benefitmi pre suchú a podráždenú pokožku so sklonom k začervenaniu.

Ružový íl, rovnako ako ostatné íly, vyťahuje nečistoty a absorbuje prebytočný maz. Na rozdiel od iných ílov však neodstraňuje prirodzené oleje z pokožky, takže je obzvlášť vhodný pre suchú, napätú a dehydrovanú pleť. Poskytuje prirodzené minerály a živiny dôležité pre správnu funkciu pokožky a udržanie vlhkosti.

Ružový íl vzniká ako kombinácia červeného a bieleho ílu. Je bohatý na minerály vrátane oxidu kremičitého, železa, zinku, kremíka, horčíka či selénu. Dopĺňa potrebnú vlhkosť a regeneruje. Vďaka zrnitej štruktúre odlupuje odumreté bunky. Ružový íl má superschopnosť hĺbkovo čistiť pleť bez zbytočného vysušenia. V porovnaní s ostatnými ílmi má oveľa jemnejšiu štruktúru. 

Benefity ružového ílu v skratke:

  • výborné exfoliačné a čistiace vlastnosti
  • protizápalové, antiseptické a antibakteriálne účinky
  • zlepšuje tón, textúru a celkový vzhľad pleti
  • redukuje suchú a podráždenú pleť so šupinami
  • eliminuje začervenanie
  • revitalizuje pokožku
  • zmierňuje prejavy celulitídy
Ružový íl ako doplnok pre suchú pokožku

Pleťová maska z ružového ílu

Ružový íl je obľúbenou súčasťou kozmetických produktov už desiatky rokov. V poslednej dobe jeho popularita raketovo stúpa. Cenová dostupnosť a preukázateľné liečivé účinky z neho robia šampióna v modernej starostlivosti o pleť. Hlavnou úlohou ružového ílu je detoxikovať a rozjasniť. Preto sa prirodzene vyskytuje v čistiacich produktoch ako mydlá či šampóny. Ružový íl najčastejšie nájdete v pleťových maskách.

Pleťová maska z ružového ílu sa pýši prirodzeným zmatňujúcim efektom. Mala by sa aplikovať na čistú a mierne vlhkú pleť. Po vysušení ihneď opláchnuť vlažnou vodou.

Ružový íl nájdete aj v prírodných mydlách. Zvyčajne sa kombinuje s ďalšími čistiacimi zložkami ako napríklad drevené uhlie. Spoločnými silami zbavia telo nečistoty a odumretých buniek. Čistiace zložky sú často doplnené o zjemňujúce látky ako kakaové a bambucké maslo, ktoré pomáha vyhladzovať a hydratovať pokožku. Mydlá s ružovým ílom sú vhodné na každodenné používanie a pre všetky typy pleti.

Pleťová maska z ružového ílu

Tip od NAMY – Ružová lahôdka pre všetky typy pleti

Ružový íl je súčasťou úplne novej prírodnej pleťovej masky od NAMY. V zložení mu sekunduje osviežujúce aloe vera. Zanecháva pokožku čistú a žiarivú. Pleťová maska z ružového ílu je vhodná pre všetky typy pleti – aknóznu, zmiešanú, mastnú, suchú či citlivú. 

Stačí používať 1 až 2-krát do týždňa. Pokožka je po nanesení krásne pružná, rozjasnená a zbavená pórov. Vyskúšajte účinky ružového ílu z dielne NAMY na vlastnej pokožke.

Článok je len informatívny a nenahrádza odborné vyšetrenie, liečbu odborníkov ani zdravý životný štýl. Napriek tomu veríme, ža vám článok priniesol množstvo dôležitých informácií a prírodná kozmetika zo Slovenska bude pre vás tou správnou voľbou. Zaujíma vás viac zo sveta prírodnej kozmetiky? Sledujte NAMY na Facebooku a Instagrame.

Ďalšie zaujímavé články

Používame cookies, aby sme pre vám zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky, tak súhlasíte s našimi Zásadami spracovania osobných údajov a použitia cookies.