❤️ Darček ku každej objednávke nad 15 €

❤️ Darček k objednávke nad 15 €

BEZPLATNÉ DORUČENIE NAD 49 €

BEZPLATNÉ DORUČENIE NAD 49 €

Česká republika - CZK

Tipy na vianočné darčeky pre milovníkov prírodnej kozmetiky

Tipy na vianočné darčeky

Aké by to boli Vianoce bez kozmetiky pod stromčekom? Kvalitná kozmetika poteší každého. Je funkčná, užitočná a mnohí si ju sami z vlastného vrecka nedoprajú. Tento rok pri výbere dajte prednosť vegánskej kozmetike s prírodným zložením. Prinášame tipy na vianočné darčeky pre milovníkov prírodnej kozmetiky. Poďme na to.

Pre moderných mužov

My vieme, čo muži očakávajú od kozmetiky. Musí byť praktická, funkčná, univerzálna a čo najdlhšie vydržať. Presne tieto atribúty spĺňa kozmetický rad For Men s denným krémom a sprchovým gélom od NAMY.

Denný krém obsahuje aloe vera, harmančekový macerát, BIO slnečnicový olej a kakaové maslo. Perfektne hydratuje a vyživuje namáhanú pokožku. Jednou z najväčších výhod je univerzálnosť. Dá sa použiť na tvár, ruky a telo. Na kozmetickej poličke ostane viac miesta.

Sprchový gél s čisto prírodným zložením hĺbkovo čistí a vyživuje pokožku celého tela. Má zmyselnú korenistú vôňu grapefruitu, koriandru a čierneho korenia. Prebúdzajúca vôňa zvyšuje sebavedomie.       

Pre pokožku plnú energie aj v zime

Balíček produktov Skin Energy pôsobí na pleť ako nabíjacia stanica – dodá energiu aj mimoriadne suchej pokožke. Výhodný balíček obsahuje pleťové sérum a hydratačný krém s koenzýmom Q10

Hydratačný krém perfektne premastí suchú a popraskanú pokožku celého tela. Vďaka esenciálnym olejom Ylang Ylang, pomaranč a mrkvovému oleju vnesie trochu letnej atmosféry aj do studených mesiacov.

Pre krásnu pleť 

Všetkých s problematickou pleťou určite poteší výhodný balíček produktov Problematic skin pre mastnú pleť a akné. Balíček ukrýva čistiaci gél na tvár, pleťové sérum s 5 % niacínamidom a pleťový krém. Niacínamid pomáha viditeľne sťahovať póry, redukovať mastnotu a spevňovať pleť. 

Bonus: Radosť z darčeka bude o to väčšia, keď sa dostavia prvé výsledky v podobe pleti bez vyrážok a upchatých pórov.

Vianočné darčeky od NAMY

Pre zdravé a silné vlasy

Na prírodnú starostlivosť o vlasy tu máme výhodný balíček produktov Perfect Hair s vlasovým elixírom a tuhým šampónom na podporu rastu vlasov. Oba produkty sa zaobišli bez parabénov, silikónov, sulfátov a parfémov. Ich sila pramení v čisto prírodnom zložení. 

Základ tuhého šampónu tvorí zázračná moringa ako jedinečný zdroj vitamínov a živín. Posilňuje vlasové folikuly a obmedzuje vypadávanie vlasov. Moringe v zložení sekunduje jemná šalvia s upokojujúcimi účinkami. Šampónu dodáva jedinečnú vôňu. Ak ste ešte tuhý šampón nikdy nevyskúšali, nebojte sa toho. Je praktický, obsahuje aj kondicionér, vydrží dlhšie ako klasický šampón a má šetrné zloženie vhodné pre citlivú pokožku hlavy. Viac o výhodách sa dočítate v našom blogu.    

Aj vlasový elixír čerpá silu z moringy. V zložení nájdete aj žihľavu, kofeín, keratín a panthenol. K balíčku dostanete prenosku na šampón ako bonus.

Pre zrelú pleť

Doprajte svojej mamičke, starej mame alebo sestre (pokojne aj partnerke) anti-age balíček Absolut Hyaluron, ktorý poskytuje komplexnú starostlivosť o pleť po tridsiatke. Obsahuje denný a nočný krém s kyselinou hyalurónovou a pleťové sérum.

Kyselina hyalurónová je doslova prírodný zázrak. Táto maličká molekula cukru dokáže priťahovať vodu až do 1000-násobku svojej hmotnosti. Vďaka tomu perfektne hydratuje a rozjasňuje pokožku, redukuje vrásky a jemné linky.

Balíčky produktov od NAMY

Pre starostlivosť o očné okolie

Pokožka v oblasti očí je mimoriadne citlivá. V porovnaní so zvyškom tváre je viac namáhaná a o niekoľko milimetrov tenšia. Obdarujte svojich blízkych balíčkom Beautiful Eyes s komplexnou starostlivosťou o očné okolie. Výhodný balíček obsahuje očný krém a očné sérum na kruhy pod očami a k tomu pleťové tonikum s kyselinou hyalurónovou zadarmo ako darček.

5 dôvodov, prečo staviť na prírodný darček od NAMY

  • 100% vegánske produkty vyrábame ručne na Slovensku. Dávame si záležať na každom detaile,
  • prírodná kozmetika od NAMY je neopozeraná. Nenájdete ju v regáloch každej veľkej drogérie. S kozmetikou od NAMY budete jednoducho originálny,
  • milovníkov minimalizmu poteší jednoduchý dizajn produktov. Pre nás je prvoradý obsah až potom obal,
  • produkty majú prírodné zloženie bez palmového oleja, parabénov, siliónov, umelých parfumov, sulfátov a ropných derivátov,
  • na jednom mieste nájdete darčeky pre mužov, ženy aj deti. Všetko vyriešite z pohodlia obývačky. Nemusíte obiehať preplnené nákupné centrá a drogérie.

Extra TIP od NAMY: Výber vhodnej kozmetiky môže byť tvrdý oriešok. Ak si naozaj neviete poradiť s výberom darčeka, zachrániť vás môžu darčekové poukážky. V ponuke máme poukážky v hodnote 15, 25, 50 a 100 eur. Vaši blízki si tak vyberú kozmetiku podľa vlastného vkusu.


Článok je len informatívny a nenahrádza odborné vyšetrenie, liečbu odborníkov ani zdravý životný štýl. Napriek tomu veríme, ža vám článok priniesol množstvo dôležitých informácií a prírodná kozmetika zo Slovenska bude pre vás tou správnou voľbou. Zaujíma vás viac zo sveta prírodnej kozmetiky? Sledujte NAMY na Facebooku a Instagrame.

Ďalšie zaujímavé články

Používame cookies, aby sme pre vám zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky, tak súhlasíte s našimi Zásadami spracovania osobných údajov a použitia cookies.