❤️ Darček ku každej objednávke nad 15 €

❤️ Darček k objednávke nad 15 €

BEZPLATNÉ DORUČENIE NAD 49 €

BEZPLATNÉ DORUČENIE NAD 49 €

Česká republika - CZK

Vyrážky na tvári v dospelosti

Vyrážky na tvári v dospelosti

Prekonali ste pubertu a tešili ste sa na krásnu a žiarivú pleť bez akné, ale potom prišli vyrážky na tvári v dospelosti.

Akné v dospelosti sa môže javiť ako náhodné a skutočne môže narušiť vašu sebadôveru. Predtým, ako vám predstavíme náš rad produktov pre problematickú pleť, poďme sa pozrieť, čo je akné u dospelých.

Čo sú vyrážky na tvári v dospelosti?

Ak máte viac ako 25 rokov a všimnete si vyrážky a zápaly na brade a okolo úst, je to akné dospelých. Možno ste ho už mali ako tínedžer a v dospelosti sa to opäť vrátilo alebo sa nikdy nestratilo. Pretrvávajúce akné sa vyskytuje častejšie u mužov. U žien je pravdepodobnejší výskyt akné s neskorším dospievaním, ktorý súvisí s hormonálnymi zmenami.

Sú vyrážky v dospelosti to isté ako v puberte?

Akné v puberte má tendenciu zasahovať celú tvár – líca, T-zónu, vlasovú líniu a bradu, zatiaľ čo akné v dospelosti môže byť lokalizované v dolnej časti tváre – na brade, okolo úst a pozdĺž línie čeľustí. Ďalším hlavným rozdielom je množstvo mazu produkovaného pokožkou v puberte a v dospelosti. Dospievajúca pokožka zvyčajne produkuje viac mazu ako pokožka dospelých a má hustejšiu konzistenciu. Vyrážky na tvári v dospelosti sa môžu objavovať aj pri suchej pokožke a nejedná sa teda problém s nadmernou produkciu mazu.

Ako sa môžem zbaviť akné, vyrážok na tvári alebo upchatých pórov?

Každá pokožka je jedinečná a vždy odporúčame, aby ste svojproblém riešili s profesionálnym kožným lekárom, ak vaše problémy pretrvávajú. Pokiaľ ide o to, čo môžete robiť doma, vyvinuli sme rad produktov špeciálne na starostlivosť o problematickú pleť.

Ako sa môžem zbaviť akné

Odporúčaná starostlivosť o problematickú pleť

Je to jednoduché ako 1, 2, 3. Čistenie, hydratácia, ošetrenie.

1. Čistenie

Na čistenie problematickej pleti odporúčame nabrať malé množstvo čistiaceho gélu DETOX, pomocou vody vytvorte penu a vyčistite si ňou pleť.

Namiesto čistiaceho gélu môžete použiť mydlo s aktívnym uhlím a teatree olejom, prírodnú micelárnu vodu alebo jednu z našich 100% BIO kvetových vôd.

2. Hydratácia

Na vyčistenú a vysušenú tvár aplikujte výživné pleťové sérum.

3. Ošetrenie

Na záver použite malé množstvo pleťového krému DETOX a vmasírujte ho do pleti.

Balíček produktov na problematickú pleť

Balíček produktov Problematic Skin na problematickú pleť predstavuje kombináciu vybratých prírodných produktov určených na špecifický kožný problém.

Článok je len informatívny a nenahrádza odborné vyšetrenie a liečbu odborníkov. Napriek tomu veríme, ža vám článok priniesol množstvo dôležitých informácii a prírodná kozmetika NAMY pre liečbu akné bude pre vás tou správnou cestou. Zaujíma vás viac zo sveta prírodnej kozmetiky? Sledujte NAMY na Facebooku a Instagrame.

Ďalšie zaujímavé články

Používame cookies, aby sme pre vám zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky, tak súhlasíte s našimi Zásadami spracovania osobných údajov a použitia cookies.